Prijavu, sa svim potrebnim podacima možete poslati putem web obrasca, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu:

Fond za obnovu, Samostalna služba za prevenciju prijevara
„NEPRAVILNOSTI“
Slavonska avenija 4
10000 Zagreb
 
WEB obrazac za prijavu nepravilnosti: 

Ukoliko želite da vas se povratno izvijesti, molimo unesite valjanu e-mail adresu. Ukoliko ne želite, stavite potvrdu na polje „ŽELIM OSTATI ANONIMAN I SUGLASAN/SNA SAM DA MI NISU POTREBNE POVRATNE INFORMACIJE"
Odaberite dokument
Ukoliko imate više priloga, molimo Vas da ih priložite u obliku ZIP datoteke.


Čl.11 Zakona o zaštiti prijavitelja nepravilnosti jamči da je identitet prijavitelja kao i svi drugi podaci koji se odnose na identitet tajan osim ako prijavitelj nepravilnosti pristane na otkrivanje tih podataka ili ako je u tijeku postupka nužno otkriti identitet prijavitelja nepravilnosti, a u skladu s propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka.Čl.11 Zakona o zaštiti prijavitelja nepravilnosti jamči da je identitet prijavitelja kao i svi drugi podaci koji se odnose na identitet tajan osim ako prijavitelj nepravilnosti pristane na otkrivanje tih podataka ili ako je u tijeku postupka nužno otkriti identitet prijavitelja nepravilnosti, a u skladu s propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka.

Davanjem privole pristajete na prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih kontakt podataka koje ste unijeli u web obrazac putem web stranice Fonda za obnovu, OIB: 20506058112 , sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Ivana Dežmana br. 10 . Radi se o podacima navedenim u web obrascu, a koji se, uz vašu privolu, mogu koristiti isključivo u svrhe koje su navedene u tekstu na web obrascu.

Fond za obnovu će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Fond za obnovu štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Obradi osobnih podataka možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka u svrhu prijave nepravilnosti, ali čime u svrhu marketinškog informiranja. Opoziv privole možete podnijeti osobno, poštom na adresu Fond za obnovu, Zagreb, Ulica Ivana Dežmana 10.

Naknadno povlačenje privole, ne utječe na zakonitost ranije provedenih obrada osobnih podataka.